Hlavná ponuka
Úvod
Chudnutie a Julo Karabinoš
Zverenci
Súťaž JARNÁ PREMENA
Súťaž PREMENA ROKA
Súťaž DO FORMY
Iné súťaže
Spring challenge
Zaujímavé linky
Partneri stránky
Ponuka výživových doplnkov
Kontaktné informácie
OBJEDNÁVKA PROGRAMU
Darčeková poukážka ITS
Darčeková poukážka MT
Návštevnosť stránky
Návštev včera: 139
Návštev dnes: 58
Z knihy odkazov
Simi
Dobry den p.Karabinos chcem sa opytat cvicenie hit
JARNÁ PREMENA
Z fotogalérie

Kniha odkazov

Pridať príspevok, otázku alebo pripomienku


Simca    10 July 2017 20:48 | Bratislava
Dobrý deň p.Karabinos začala dom chodiť cvičiť aj sa zdravo stravovať no vylúčila som aj mliečne výrobky schudla som ale samozrejme ešte pokračujem strácam hlavne v CM mám po čase alebo hneď jesť aj mliečne výrobky?a ešte nejaký spalovac by som mohla brat? Ďakujem
Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok:
CHUDNUTIE A MLIEČNE VÝROBKY
Chudnutie nie je založené na vyradení mliečnych výrobkov, ale na bilancii príjmu a výdaja energie. Aj pri chudnutí môžete mať pestrú stravu s vyváženým množstvom živín, vitamínov a minerálov. Nízkotučné jogurty a tvaroh môžu byť súčasťou jedálnička. Extrémne diéty sa uplatňujú len krátkodobo v predsúťažnom období. Lipotropiká nie sú nevyhnutné.

klaudia    07 July 2017 10:13 |
Ďakujem za odpoveď pán Karabinoš.
Takže zatiaľ cvičiť okrem brušných svalov, áno ?
A po rekonvalescencii je možné aj v tomto prípade posilňovať brucho, či to bude už navždy problém ?
Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok:
Áno, cvičiť môžete. To brušné svalstvo vám dajú anatomicky do poriadku. Po rekonvalescencii ho môžete bez problémov precvičovať. A po určitom čase konečne budete vidieť aj výsledky.

klaudia    06 July 2017 11:10 |
Pan Karabinoš, veľká prosba o názor - diagnostikovali mi pruh a po tehotenstve rozostúpenie brušného svalstva. Situácia sa ťahá roky, len som nevedela prečo z brucha nemôžem schudnúť - ani cvičením(tým sa to práve zhoršovalo - brucho bolo vypuklaejšie, špicatejšie, síce spevnené, ale nie pekné ploché) ani racio stravovaním - čo je pre mňa normálny život, žiadne dočasné stravovanie. Čo teraz ? Iba operácia a potom návrat k cvičeniu alebo máte inú skúsenosť ?
Ďakujem.
Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok:
BRUŠNÉ SVALSTVO
Klaudia, stretol som sa s takýmto prípadom. Nedá sa s tým prirodzenou cestou nič urobiť. Brušné svaly vám musia dať do správnej polohy operačne. Takýto operačný zákrok nie je náročný a určite bude úspešný. Držím palce.

Marian Briestensky    28 May 2017 03:31 | Chicago, USA
Dobry den,
Mozete mi poslat treningovy a stravovaci plan. Zaujima ma sposob platby, z USA ma Slovensko. Akceptujete Visa credit card?
Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok:
ITS PROGRAM DO USA
Áno, môžem Vám poslať individuálny tréningový a stravovací PROGRAM aj do USA. Mám veľa klientov v zahraničí a niekoľkých aj v USA. Najlepšie je kontaktovať ma e-mailom na info@karabinos.sk . Spôsob platby záleží od Vás : buď prevodom z bankového účtu, alebo Visa credit kartou.

Simi    06 April 2017 08:31 | Bratislava
Dobrý deň pán Karabinos!Chcem sa opýtať na váš názor či je dobre pri diéte používať miesto oleja masť samozrejme nie utopiť jedlo v nej počula som mnoho názorov a neviem či je to dobré ďakujem
Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok Odpoveď Jula Karabinoša na príspevok:
OLEJ alebo MASŤ?
Ja uprednostňujem olej, ale odporúčam si prečítať toto: Spôsob ako sa stravujeme do veľkej miery ovplyvňuje to, ako sa cítime, akú máme postavu a či máme problémy s nadváhou. Medzi hlavné nedostatky nášho stravovania patrí vysoký príjem tukov, najmä živočíšnych, ale bravčová masť nemusí byť v tomto smere jediným vinníkom. Aj rastlinné oleje majú svoje kladné i záporné vlastnosti. V bravčovej masti dominujú rovnakým zastúpením kyselina olejová a nasýtené tuky, a preto má vyšší bod prehriatia bez zmeny kvality a odporúča sa na dlhšie vyprážanie či fritovanie. Podobné použitie majú fritovacie rastlinné oleje. Masť sa pri vyprážaní neprepaľuje ako rastlinný olej a dokonca ju do cesta pridávajú aj pekári. Tepelne je veľmi odolná, čím prekonáva všetky rastlinné oleje, s výnimkou olivového, ktorý veľmi dobre znáša aj fritovanie. Masť sa dá skladovať aj bez pridania chemických konzervačných látok, hoci sa oproti minulosti vyrába vo väčšej miere priemyselne ako v domácom prostredí. V slovenských domácnostiach sa na tepelnú prípravu jedál a šalátov najviac používajú tri druhy rastlinných olejov, a to slnečnicový, repkový a v menšej miere olivový olej. Použitie olejov v kuchyni však limituje spôsob ich výroby, sú buď rafinované alebo lisované za studena a v rôznom pomere obsahujú nenasýtené mastné kyseliny.


1178
(počet príspevkov)
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 »
Otázky a odpovede

Články v médiách
Motivačné články
Informačné články
Súťaž Jarná premena
Do Formy, Postava snů...
Naturálna kulturistika
Dnešný deň
Dnes má meniny
Judita
Zajtra má meniny
Dagmara
Kto je na stránke
TOP TRÉNER
TV PROGRAM ONLINE

 
 Seitenanfang